Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

De Mèkkerstee

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Ouddorp

Op De Mèkkerstee in Ouddorp ontdekt u de charme van het boerenleven. Met een restaurant, een ijsmakerij, een kaasmakerij, een landwinkel, speeltuin en kinderboerderij is er altijd iets te beleven.

Hoofdactiviteit van De Mèkkerstee is het beheren van een biologische geitenboerderij met zo'n 650 geiten. De geitjes worden op vaste tijden gemolken. Benieuwd hoe dat er aan toe gaat? Om half 4 's middags heeft u de mogelijheid om het melken van de geiten van dichtbij te bekijken. Naast geiten zijn er nog diverse dieren te bewonderen bij de kinderboerderij zoals de kippen, paarden en cavia's.

Van de geitenmelk maakt De Mèkkerstee heerlijk ambachtelijk ijs! De heerlijke smaken hiervan zijn verkrijgbaar in het restaurant. Hier geniet u ook van een kop koffie met zelfgebakken appeltaart of een smakelijke lunch. Kunt u geen genoeg krijgen van de heerlijke ambachtelijke smaken? In de Landwinkel zijn vele boerderij- en streekproducten verkrijgbaar! Leuk als souvenir of om in uw (vakantie)huis heerlijk van te genieten.

De Mèkkerstee is het hele jaar door geopend van dinsdag t/m zaterdag, tijdens de zomervakantie van maandag t/m zaterdag.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.