Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Euromast

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Rotterdam

De Euromast werd gebouwd in 1960 ter gelegenheid van de Floriade. De Euromast was toen 100 meter hoog. In 1970 werd de toren uitgebreid tot een hoogte van maar liefst 185 meter. De Euromast is daarmee het hoogste gebouw van Rotterdam. Bezoekers van de Euromast kunnen met de lift in 30 seconden naar een hoogte van 100 meter stijgen, waar het uitkijkplatform en de brasserie zich bevinden. Vandaar heeft men een wijds uitzicht van 360° over Rotterdam en omstreken. Met de Euroscoop is het mogelijk om naar een hoogte van 185 meter te klimmen. In het weekend en tijdens vakanties en feestdagen is er een gids aanwezig. Een interessant uitje voor het hele gezin! Vanaf Strandpark Duynhille bereik je de Euromast al in 50 minuten rijden.

Fan van spanning en avontuur tijdens je vakantie op Strandpark Duynhille? De Euromast is de enige attractie in Europa waar je vanaf kunt abseilen, uiteraard onder begeleiding van een professional. Om daarna bij te komen kun je terecht in de brasserie. De brasserie van de Euromast is vanaf 11.00 uur open voor lunch, high tea, high wine en diner. Op zondag kan er vanaf 10.00 uur gebruncht worden. Op de begane grond zit Deli, een gezellig en kindvriendelijk zelfservice restaurant met veel zoete lekkernijen.

De Euromast bevindt zich in het Scheepvaartkwartier en is bereikbaar met tram 8 vanaf Rotterdam Centraal Station, maar ook met de Watertaxi kun je van en naar dit gebied reizen. Voor auto’s is er betaalde parkeergelegenheid, bussen kunnen gratis parkeren op de voor hen bestemde parkeerplaatsen.

Meer informatie
<