Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

RTM Ouddorp

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Ouddorp

De machinist trekt aan de stoomfluit. Tijd om in te stappen! Maak een reis door het verleden met een ritje van de RTM, de Rotterdamsche Tramweg Maatschappij. Ruim een halve eeuw was de RTM de belangrijkse vervoerder op de Zuid-Hollandse eilanden en op het Zeeuwse Schouwen-Duiveland. Het RTM-museum op de Brouwersdam heeft diverse stoom- en diesellocomotieven, rijtuigen en goederenwagens die allemaal voor de RTM gereden hebben. Bij het museum is ook een winkel met leuke herinneringen en souvenirs voor echte stoomtreinliefhebbers!

Naast de reguliere dienstregeling van de RTM en het bijbehorende museum worden er ook leuke evenementen georganiseerd. Kijk voor alle rijdagen, -tijden en evenementen op de website van de RTM.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.