Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Surfcentrum Brouwersdam

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Ouddorp

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam is sinds 1993 dé spot op de Brouwersdam waar watersport centraal staat. Een unieke locatie om actie en ontspanning met elkaar te combineren. Het watersportcentrum, dat het gehele jaar, 7 dagen per week geopend is, biedt voor ieder wat wils. Een leuk uitje voor de hele familie tijdens je verblijf op Strandpark Duynhille!

Bij het verhuurcentrum kun je terecht om windsurfmateriaal, boten, SUP- en longboards te huren. Er zijn kleedruimtes met warme douches en lockers aanwezig. De waterjump is een uitdaging op zich. Van april t/m november worden er windsurf- en zeilcursussen gegeven. Het is in deze periode ook mogelijk om privé- of groepsles te volgen, deel te nemen aan clinics en de evenementen te bzoeken.

De zeil- & surfschool van Surfcentrum Brouwersdam is VDWS-erkend en de lessen worden gegeven door gediplomeerde & enthousiaste instructeurs.

Liever toekijken vanaf het droge? Bij het restaurant kun je genieten van eten en drinken met een prachtig uitzicht over het Grevelingenmeer. Daarnaast is er ook een winkel waar onder andere kleding en diverse watersportbenodigdheden verkocht worden. In het testcentrum is het bovendien mogelijk om diverse artikelen eerst even uit te proberen. Wel zo makkelijk!

Meer informatie
<