Vakantie Zuid-Holland

Nog geen plannen voor de vakantie? Wat dacht u van een vakantie in Zuid-Holland? In eigen land kunt u prima vakantie vieren! Strandpark Duynhille is uitermate geschikt voor een vakantie in Zuid-Holland: een prachtige omgeving, brede stranden en een heerlijk vakantiepark in Ouddorp, waar u volledig tot rust kunt komen. Wat wilt u nog meer? Geniet tijdens uw Zuid-Holland vakantieop Strandpark Duynhille van de zon op uw huid, het zand tussen uw tenen en het zachte ritselen van het duingras.

Vakantie Zuid-Holland: strand, zee en zon

Benieuwd wat u kunt gaan doen tijdens een vakantie in Zuid-Holland? Strandpark Duynhille heeft een zeer gunstige ligging waardoor u al binnen een paar minuten lopen kunt genieten van de brede zandstranden van Ouddorp. Niet alleen de prachtige stranden zijn een bezoekje waard, ook verschillende plekken in de omgeving nodigen uit tot een bezoek tijdens uw Zuid-Holland vakantie. Goedereede, Stellendam en Middelharnis liggen vlakbij en zijn gezellige bestemmingen voor een dagje uit. Ook Rotterdam is prima te bereiken vanuit Ouddorp aan Zee. De omgeving van Strandpark Duynhille leent zich als geen ander voor fietsen en wandelen op het schitterende Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Kies één van de bijzondere fiets- en wandelroutes en verken de glooiende duinen, kleurige bloemenvelden en de karakteristieke slikken en schorren. Ook in Ouddorp zelf is tijdens uw vakantie genoeg te doen. De karakteristieke badplaats met de levendige dorpskern heeft een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod en tal van gezellige restaurants en terrassen. Verveling is uitgesloten tijdens een vakantie op Strandpark Duynhille!

Luxe vakantiewoningen tijdens uw vakantie Zuid-Holland

Tijdens uw vakantie Zuid-Holland op Strandpark Duynhille verblijft u in één van onze luxe villa’s, die allemaal vrijstaand zijn. De villa’s zijn, afhankelijk van het type, uitgerust met allerlei faciliteiten, zoals een lounge set, smart-tv, een vaatwasser en een ligbad. Zo komt u tijdens uw Zuid-Holland vakantie op Strandpark Duynhille niets te kort en kunt u onbezorgd genieten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan al onze accommodaties en reserveer vandaag nog uw vakantie Zuid-Holland!