Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

Strandpark Duynhille ligt in Ouddorp aan Zee, op het eiland Goeree-Overflakkee. Het eiland wordt omsloten door de Noordzee, de Grevelingen en het Haringvliet; de kuststrook heeft dan ook een totale lengte van maar liefst 20 kilometer. Vanwege de duinen, stranden en de waterrijke omgeving is het de ideale omgeving voor wandelen, fietsen en het beoefenen van watersport. Bovendien is de badplaats gunstig gelegen ten opzichte van de Randstad en reist u via de Brouwersdam gemakkelijk naar Zeeland.

Ouddorp heeft een levendige dorpskern boordevol gezellige boetiekjes, smaakvolle restaurants en zonovergoten. Maar ook voor rust en de ruimte hoeft u niet ver te zoeken. Trek er op uit en verken de veelzijdige omgeving. Vroeger had Ouddorp een aantal mooie buitenplaatsen en duinboerderijen. Een aantal boerderijen zijn nog te vinden; het Blaeuwe Huus (1659) staat op veel ansichtkaarten. Ook de stenen vierkante vuurtoren is op veel afbeeldingen te vinden. De bemande toren is niet opgesteld voor publiek, maar staat uiteraard wel mooi op uw vakantiefoto's. De geschiedenis van Ouddorp en haar omgeving ontdekt u tijdens een ritje met de RTM. Ook interessant: wandel de Bunkerroute bij recreatiegebied De Punt. De genummerde bordjes leiden u langs de bunkers die tijdens de Tweede Wereldoorlog deel uitmaakten van de Atlantikwall.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.