Reviews

Strandpark Duynhille scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1.998 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem10 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Mensen bij receptie/minimarkt en restaurant zijn heel erg vriendelijk en vrolijk. Heel groot compliment aan hun.

Anoniem08 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Gezellig vakantie park! Door de frisse uitstraling en mooie aanleg met grassen etc.

Anoniem08 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Mooi, proper, gezellig huisje, goed gelegen om andere dorpjes of steden te gaan ontdekken

Lou van der Meer08 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

super bungalow, maar geen sfeer op het park en restaurant

Anoniem08 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Heel fijn park, op mooie locatie, sympathieke uitbating.

Danny Wiersma08 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Bedankt voor weer een heerlijke week vakantie. We hebben wederom genoten.
Met dank aan personeel. Onze dochter had een keel ontsteking deze week maar ondanks dat heett het personeel er alles aan gedaan om het ons naar het zin te maken.

Zie jullie van de zomer weer

Gr danny

Willem en Marleen Kentie07 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Wij komen meerdere malen in het jaar naar Strandpark Duynhille, nu hebben we er de Kerst en Oud/Nieuw doorgebracht, was Top!
Zeker aan te bevelen voor het volgend jaar.

Tom Boutens07 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Het was een leuk verblijf in een mooi recent modern park met een ideale ligging in een heel mooie streek.

Anoniem07 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Complimenten voor Standpark Duijnhille! Zo kennen we jullie weer!
Voor het vijfde jaar op rij bezoeken we Zandinghe 8. Vorig jaar waren we wat in mineur over het park door de schoonmaak die ondermaats was. De accomodatie was smoezelig, door hondenharen overal, wanden niet schoon, inventaris incompleet e.d. De gastvrijheid en de vriendelijkheid bij de receptie liet te wensen over. In de review hebben we dit toen aangegeven. We zijn daarom blij te bemerken, dat we Strandpark Duijnhille weer aangetroffen hebben zoals we gewend zijn!
De accomodatie was spik en span tot in de kleinste hoekjes, de inventaris was compleet en deels vernieuwd. De receptie was zeer klantgericht en vriendelijk. Het personeel straalde en gaf een gevoel van welkom!
We hebben weer genoten! Tot volgend jaar!

Anoniem07 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt