Reviews

Strandpark Duynhille scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 4.357 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi park, mooie ligging vlakbij het strand. Wel jammer dat je pas om 16 uur in je huisje kan. Er bestaat een early check in, maar toen we dat wisten konden we er al geen gebruik van maken helaas. Huisje was prima, veel privacy.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heel goed bevallen

rating-pie

Naam: Marja Hendriks
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben een heerlijk rustig weekend gehad. Ideaal de afstand naar het strand, op loopafstand.
Het huisje van alle gemakken voorzien. Brood en afhaal eten was prima en lekker. De bediening was behulpzaam.
Helaas konden we niet alle zenders in de woonkamer ontvangen, gelukkig wel NPO 1, waar het voetballen op was!
Op de slaapkamer konden we wel alle zenders ontvangen.
De keuken was van alle gemakken voorzien en handig in gebruik. Badkamer eenvoudig, maar prima.
Voldoende ruimte op de slaapkamers.
De regen die we helaas gehad hebben zorgde wel voor wat geluidsoverlast ‘s nachts, door het lekken van de dakgoot.
Ook onze hond heeft het ook prima naar de zin gehad:)
We komen hier zeker nog een keer terug!

rating-pie

Naam: Hein Bontan
Datum: 26 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Een heerlijke ontspannende vakantie gehad.Genoeg
mogelijkheden om te wandelen en te
fietsen, prachtige omgeving en de rust op het park👍

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijk weekendje weg in Ouddorp gehad

rating-pie

Naam: Eric Snijder
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben ons verblijf als zeer positief ervaren.
We komen zeker een keer terug

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heel leuk rn mooi

rating-pie

Naam: Johannes Gosen
Datum: 21 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

we zijn hier geweest voor de 5de keer dat is op zich al een 10 waard . het is het rustige en sfeervolle. dat we steeds terugkomen . de huisjes zijn super, niets aan te merken , wij komen in het voorjaar weer terug

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi park, storing snel opgelost, mooie accommodatie, lampje boven voordeur was defect hebben we niet doorgegeven.
Missen alleen gordijn voordeur, tip😉

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We genoten van ons familieweekendje Duynhille: mooie, praktische, propere, comfortabel huisje waar ook de hond welkom was. Het hele prces (inchecken, bestelling/wijziging extra faciliteiten, informatieverstrekking...verliep elektronisch zonder problemen en was zeer volledig en duidelijk). De medewerkers van het service point waren bijzonder vriendelijke en professioneel. Wij komen zeker nog een keertje terug: een pluim voor Roompot Duynhille!