Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Strandpark Duynhille scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.823 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 10 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Alles was top maar er mochten wel meer (koeken) pannen zijn.

Naam: Anoniem
Datum: 09 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het was een heerlijk verblijf en een prachtige ligging. Heel mooi dat er 2 badkamers waren. Beetje jammer dat wij niet het gerestyled verblijf hadden, hebben namelijk extra betaald voor luxere faciliteiten. De schoonmaak vonden wij matig. Keuken, toilet was niet voldoende schoon. De badkamers wel.

Naam: Anoniem
Datum: 09 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Huisje voor de speeltuin was fantastisch. Wij en onze kinderen hebben super genoten. Ook naar het strand was echt super ook, wij waren er zo! En de rust het was super. Wij willen zeker een keer terug

Naam: Anoniem
Datum: 09 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Gezellig en mooi en net park

Naam: Anoniem
Datum: 09 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 08 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Elk jaar verbaas ik me omver de geringe capaciteit voor vuilnis. Daarnaast geen mogelijkheid voor scheiden van afval.

Naam: Anoniem
Datum: 08 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Adelheid Corbee
Datum: 08 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Een heerlijk weekendje weg is goed bevallen. Mooi huisje van alle gemakken voorzien. Alleen de bank was erg slecht wat stoffering betreft. Het nepleer was helemaal verpulverd en brokkelde steeds verder af waardoor er allemaal stukjes op de grond vielen. Dus deze is echt wel aan vervanging toe of nieuwe bekleding.

Naam: Theo Klaverdijk
Datum: 08 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We vonden het een leuke ervaring alleen jammer dat tuindeur kapot was en niet open kon
Ook de voordeur het cijverslot werkte niet zou iemand voor komen niemand gezien
Hadden wel sleutel gekregen voor de deur bij de receptie
Verder alles inorde mooi park ons eigen n wel vermaakt ondanks corona

Naam: Anoniem
Datum: 08 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.