Reviews

Strandpark Duynhille scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1.726 beoordelingen

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Karlien Coenen22 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Een erg fijn verblijf gehad.
Pluspunten: mooie accommodatie, ligging, animatie, rust.
Minpunten: tuinonderhoud (gras was niet veel van over daardoor veel onkruid en niet fijn met een kindje van 14 maanden die veelal nog kruipt). Matrasje van campingbedje heel erg dun en oncomfortabel (verschoof steeds van plek omdat het te klein was).

Serge Scheldeman22 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Wij hadden het bungalow oosterduin 6, Deze was vlak gelegen aan het speeltuintje. Ik heb totaal niets tegen het geluid van spelende kinderen, maar het constante gebonk van de springbaltrampoline maakte het zo vervelend. Als je komt voor wat rust is dit een grote tegenvaller. Ook het winkeltje viel erg tegen.

Monique22 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Anoniem21 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Een super leuke helaas te korte ervaring!

Anoniem21 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Fantastische accommodatie op perfecte locatie vlak aan zee!

Anoniem21 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Wij vonden het een erg fijn verblijf. Met speciale dank aan het animatieteam en Koos Konijn, zij hebben de vakantie van mijn zoon geweldig gemaakt.Eén opmerking, er zijn mensen die roken bij de speeltuin en op het terras. Vooral voor kinderen kan dit toch eigenlijk niet meer, als je weet hoe schadelijk meeroken is. Het zou een enorme meerwaarde zijn als het park helemaal, maar vooral op die plekken, rookvrij gemaakt wordt.

Frank van Rossum21 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Het huisje was werkelijk perfect . Ook voor onze hond die in de ruime tuin kon spelen en rennen
De ligging nabij de zee was perfect. De minimarket was klein maar voldoende met zeer vriendelijk personeel in combi met de receptie
Een goede ervaring met het park en roompot

Anoniem17 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Anoniem17 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Wij hebben een fijn verblijf gehad. Wel wil ik opmerken dat de vaatwasser niet warm werd. We hebben 2 verschillende programmas gedraaid. Bij onderzoek bleek dat er heel veel afval en vette viezigheid in de afvoeronderdelen en sproeiers zaten. We hebben steeds met de hand af moeten wassen.

Anoniem16 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Goed, verzorgd, schone accomodatie/park en vriendelijk personeel