Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Strandpark Duynhille scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 4.104 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 01 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 31 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Relaxed en zeer aangenaam.
Voor herhaling vatbaar.

Naam: T. de Jong
Datum: 31 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Makkelijk met code binnen komen. Schoon en fris. Schuifdeur was defect, werd meteen door technische dienst hersteld door vriendelijke meneer

Naam: Carla van der Vring
Datum: 30 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Behulpzaam, vriendendelijk, mooi verblijf. Veranda. Alleen jammer voor 6 personen 1 wc. Veder prima

Naam: Cokkie
Datum: 30 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijk rustig park, leuke dingen voor kleine kinderen en een fijne ligging

Naam: Rianne Mourus-Jansen
Datum: 30 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We waren met een groot gezelschap en zeer aangenaam verrast. Mooi en schoon huis, ruim met voldoende badkamers. Royale tuin en leuke speeltuin en animatieteam. Lekker dicht bij het strand. En ook nog redelijk mooi weer gehad.

Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Vooraf aan mijn vakantie heb ik al contact gehad met jullie medewerkers. Ik ben werkelijk uitstekend geadviseerd bij de keuze van dit park. Aangezien ik ziek ben en daarbij hypermobiel, zocht ik een park dat rustig en veilig is. Op loopafstand van de zee en op de fiets een bereikbaar centrum. Daarbij wou ik mijn eigen matras meenemen en was het belangrijk dat mijn reisgenoten zich comfortabel konden vermaken terwijl ik noodgedwongen ging slapen. Het huisje was top!! lekker ruim, goede banken waar je prima op kon zitten (en ik ben kritishc!!). Voldoende loopruimte en handige indeling w.b. kamers. Ik heb tijdens het slapen overdag geen last gehad van de geluiden uit de huiskamer. Buiten was veel ruimte en konden we goed zitten en/of liggen. Voor mij was het ideaal dat het overal lekker rustig was, zowel op het park als daar buiten. De fietsen zaten prima en de service was goed. Wel lastig dat er maar 1 electrische fiets vooraf gereserveerd kon worden en in eerste instantie niet vooraf beboekt kon worden. Gelukkig waren er nog 2 beschikbaar, maar voor mensen zoals ik die er van afhankelijk zijn is het erg belangrijk dat zo iets vooraf geregeld kan worden.
De codes voor de huisjes vond ik zelf niet prettig. Ben altijd bang dat het een keer niet werkt. Dat gebeurde dus ook op de 5e dag. Dat is eng. Gelukkig was het overdag, maar wat had ik moeten doen als het in de avond was??? Ik kreeg nu vlot een sleutel en dat was prima. De receptie was beperkt open, maar wel heel vriendelijk en behulpzaam. I kwas er 12 dagen en heb me vermaakt in een straal van 15 km rond het park met fietsen en wandelen. Wat is het er mooi.
Ik heb een top vakantie gehad en kom heel graag nog een keer naar 1 van jullie parken, als mijn gezondheid dat toe laat.
Met vriendelijke groeten,
Saskia van Dijk.

Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben opnieuw genoten van de rust en het comfort! We komen heel graag gauw weer een week terug.

Naam: Jaap Boes
Datum: 25 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het park is goed en op een mooie Locatie! Auto voor de deur! En het zijn leuke appartementen

Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Komen al jaren in het park, verblijven dan in 6c, nu Helmduyn 4, beter ingedeeld, de keuken groter, erg prettig.

<