Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Strandpark Duynhille scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.598 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.8
  • Gastvrijheid
    8.9
  • Kindvriendelijkheid
    8.7
  • Onderhoud
    8.3
  • Schoonmaak
    8.1
  • Service point
    8.8
  • Vakantieverblijf
    8.5

Bekijk 1.598 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

Vriendelijk personeel, zeker bij service punt/restaurant. Rustig park,schoon,groen,dichtbij strand.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024

Algemeen positieve ervaring. Netheid van bungalow en hygiëne van dekbed kan beter.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 april 2024

Komen graag weer ( en hebben ook al geboekt voor de zomer!)

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

We hebben een heerlijk paasweekend gehad. Vlakbij het strand, ondanks niet elke dag mooi weer toch regelmatig even een strandwandeling gemaakt. Mooi licht huisje door de vele ramen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Nico van der Ham
Datum: 28 maart 2024

Een prima park

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Jf Gosen
Datum: 28 maart 2024

fijn park ik kom er al jaren met veel plezier
ik kijk er iedere keer weer naar uit

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Monique F.
Datum: 27 maart 2024

Wat mij enorm geïrriteerd heeft en nog steeds irriteert, is het feit dat wij door onvoorziene omstandigheden om moesten boeken naar een (1) weekend later (3 vakantiewoningen). Dit weekend later was op het moment van omboeken duurder. Dat was geen probleem, ware het niet dat een aantal dagen later de prijs voor dit weekend (nagenoeg) hetzelfde was als het aanvankelijk geboekte weekend (verschil van € 766,00). Ik werk al ruim 40 jaar in de verhuur van verblijf accommodatie, dus ik weet hoe het werkt, maar dit voelt zo niet goed. Vroeg boeken wordt niet beloond, ik had beter op het allerlaatste moment kunnen omboeken, dan had ik niet of niet veel hoeven bijbetalen.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 maart 2024

Ga zo door dikke pluim voor het hele team inclusief de schoonmakers, enig punt van kritiek is dat het voor ons ouderen met een AOW en klein pensioen in vakantie tijd niet betaalbaar is daar wij graag wandelen blijft alleen het voor of na jaar over maar we zullen zeker nog een terug komen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.