Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Strandpark Duynhille scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.489 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.8
  • Gastvrijheid
    8.9
  • Kindvriendelijkheid
    8.8
  • Onderhoud
    8.2
  • Schoonmaak
    8.1
  • Service point
    8.8
  • Vakantieverblijf
    8.5

Bekijk 1.489 reviews

Naam: Wesley
Datum: 15 juli 2024

Leuke vakantie

Wat aangenaam was was de rust op het park. Dit in combinatie met een mooie bungalow en de ligging vlakbij het strand. Aardig personeel en klantvriendelijk. Er werden veel activiteiten georganiseerd wat het verblijf leuk maakte.

rating-pie
Naam: Roland
Datum: 12 juli 2024

Let op ligging accomodatie

We waren zeer blij met het huisje, had namelijk het terras aan de achterkant. Heel veel accomodaties hadden dit aan de voorkant(straatkant) of de zijkant. Dat zou ik heel vervelend gevonden hebben. Bij boeking was mij dit ook geheel niet duidelijk dus het had heel anders voor ons kunnen uitpakken

rating-pie
Naam: Lida
Datum: 09 juli 2024

Leuk uitje

Vertrouwde omgeving en goede locatie

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juli 2024

Hele prettige ruime bungalow. Redelijk veel privacy.

rating-pie
Naam: Martin van den Bossche
Datum: 08 juli 2024

Prijs/kwaliteitsverhouding klopt echt niet

Prijs/kwaliteit verhouding is echt slecht. 2638 euro betaald voor 2 weken. Eenmaal in het huisje zijn er 2 lampen kapot. Een lamp in de badkamer en de buitenlamp. Het water in de wastafel loopt niet goed weg. Er was af en toe een rioollucht in het huisje. De tijden van het restaurant was niet goed. Dinsdag t/m donderdag opening van 08.00 t/m 12.00uur. Eenmaal een keer eten in het restaurant dan was de kok er niet dus alleen frietjes met een snack bestellen. Soms waren de broodjes in de ochtend al op.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juli 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Stefan
Datum: 01 juli 2024

Heerlijke uitvalsbasis voor Concert at Sea

Geweldige uitvalsbasis voor Concert at Sea. Heb mijn huisje voor volgend jaar alweer geboekt

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 juli 2024

Het is een mooi park ideale ligging en het huisje was super schoon we hebben een fijne week met mooi weer gehad. Hartelijk dank!!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: TAnoniem
Datum: 01 juli 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.