Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024

Keurig park met fijne woningen.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    5
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Paul
Datum: 23 februari 2024

verrassend mooi nieuw park, vlak bij het strand en ook vlak bij Ouddorp.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    5
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    1
  • Onderhoud
    3
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Keurig verblijf. Helaas hele harde matrassen je werd wakker met pijnlijke ledematen
Dichtbij het strand en de duinen

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024

Fijne omgeving

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Michelle Korzilius
Datum: 23 februari 2024

We hebben het super gehad, alleen was de cijfercode voor de voordeur van ons verblijf niet heel handig, soms na 6 keer proberen pas de deur open

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Was een heerlijk weekend. Rustig en schoon, mooi aangelegd park dichtbij zee. Mooie grote bungalow.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Een heeeeel warm huisje dus de kachel niet aangehad en toch constant 22 graden. Op zich net iets te heet maar vraag me af hoe dit in de zomer is.

Bed in de tweede slaapkamer vreselijk.

In de tweede slaapkamer een te kleine kast.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    4
  • Service point
    5
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Rustig en dicht bij het strand

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.