Last minute Zuid-Holland

Voor een geweldige last minute in Zuid-Holland is Strandpark Duynhille een fantastische locatie. Hier heeft u alles in de omgeving wat een vakantie zo leuk maakt. Last-minutes in Zuid-Holland op dit vakantiepark bieden u een heerlijk vakantiegevoel, mede omdat het park ook pal achter de duinen ligt. U loopt vanaf uw accommodatie binnen enkele minuten naar de zee en het uitgestrekte strand. Maar de zee is niet het enige water wat het vakantiepark omringd, ook de Grevelingen en het Haringvliet vindt u in de nabijheid. Een ideale plek dus voor de watersporter en iedereen die van waterpret houdt. Het vakantiepark ligt in Ouddorp aan Zee, op de kop van het eiland Goeree-Overflakkee. Behalve water vindt u hier ook nog een schitterende natuur en een zeer gezellige badplaats.

Een bijzondere mix van authenticiteit en gezelligheid

Ouddorp is een uitstekende keuze voor last minutes in Zuid-Holland. Niet alleen voor de strandliefhebbers, maar eigenlijk voor iedereen. Stellen, gezinnen, vriendengroepen, cultuur- of natuurliefhebbers, fotografen en rustzoekers, zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ouddorp is populair, het is de perfecte uitvalsbasis voor een schitterend strand, historie, watersport, natuur én gezelligheid. Het centrum van Ouddorp heeft tal van sfeervolle horecagelegenheden en leuke winkels. U proeft hier nog steeds de authentieke zelfredzame cultuur, maar wat u vooral ook proeft is de vakantiesfeer. Toch zorgt de kenmerkende dorpsarchitectuur en de vele historische evenementen in deze regio voor een bijzondere uitstraling. Er zijn nog meer pittoreske dorpjes en steden in de nabijheid, zoals het gezellige Middelharnis, Zierikzee of Hellevoetsluis. Allemaal plekken waar u ook heerlijk kunt winkelen.

Een last minute Zuid-Holland op een compleet vakantiepark

Voor wat kleine boodschapjes kunt u tijdens uw last-minute in Zuid-Holland ook uitstekend op het vakantiepark terecht in de minimarkt. Maar u kunt ook gebruik maken van de broodjesservice of gaan eten in een van de eetgelegenheden. Strandpark Duynhille heeft verschillende faciliteiten die een verblijf op dit park nog leuker maken. De kinderen kunnen bijvoorbeeld naar hartenlust spelen in de speeltuinen, bij de Kids Club met Koos Konijn of deelnemen aan de gratis sport en animatie. Ook de accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. De vrijstaande bungalows en familievilla’s hebben allemaal gratis wifi. De familievilla’s zijn geschikt voor maximaal 12 personen met zes slaapkamers met heerlijk boxspringbedden.

Uitstapjes in Zuid-Holland of Zeeland

Als u tijdens uw last-minute in Zuid-Holland de omgeving wilt gaan verkennen kunt u fietsen huren op het vakantiepark. U kunt de schitterende natuur in fietsen maar bijvoorbeeld ook op de fiets naar het historische stadje Goedereede fietsen of naar Stellendam. In Stellendam kunt u alles over de visserij leren bij de visafslag of u kunt de zeehondjes gaan bekijken bij A Seal. Omdat Ouddorp tegen Zeeland aan ligt, kunt u hier ook nog verschillende bezienswaardigheden mee pakken. Iets wat u zeker niet mag overslaan zijn de indrukwekkende Deltawerken en het leuke en interessante attractiepark Deltapark Neeltje Jans. Rijdt u richting de Randstad, breng dan een bezoek aan Rotterdam. Bekijk de mooie stad ook eens vanaf een grote hoogte op de Euromast.