Vakantie Ouddorp

Een vakantie in Ouddorp is leuk voor alle leeftijden, maar ook voor alle vakantiewensen. Het levendige badplaatsje biedt niet alleen ontzettend veel vertier maar is ook nog eens omringd met een schitterende omgeving. Hierdoor kan iedereen zich tijdens de vakanties in Ouddorp uitstekend vermaken. In het dorp hangt een gezellige vakantiesfeer en grotere plaatsen zoals Zierikzee, Renesse, Vlissingen, Middelburg en Rotterdam zijn allemaal binnen het uur te bereiken. Hierdoor heeft u tal van indrukwekkende bezienswaardigheden in de buurt. Maar in Ouddorp aan Zee heeft u ook de beschikking over een uitgestrekt strand. Het strand van Ouddorp is een van de schoonste stranden van Nederland en het mooie is dat het Strandpark Duynhille pal achter de duinen van dat mooie strand ligt. Een heerlijke plek dus voor iedereen die van de Noordzeekust wilt genieten.

Voorzien van alle gemakken

Strandpark Duynhille is sowieso een heerlijke plek voor vakanties in Ouddorp. Hier vindt u luxe bungalows en familievilla’s die van alle gemakken zijn voorzien. Ze zijn ook allemaal vrijstaand en hebben gratis wifi. Het park is ruim opgezet en omsloten door beplante zandwallen, de zogenaamde schurvelingen. Deze wallen zorgen voor een extra stukje privacy. De bungalows zijn geschikt voor maximaal zes personen en zijn onder andere voorzien van vloerverwarming, een gemeubileerd terras, een ligbad en parkeergelegenheid bij de accommodatie voor één auto. De familievilla’s zijn geschikt voor maximaal twaalf personen.

Genieten voor alle leeftijden

Op het vakantiepark zijn ook verschillende faciliteiten waardoor ook niemand zich op het park hoeft te vervelen tijdens een vakantie in Ouddorp. De kinderen zullen de lasergame, de jeu de boulesbaan, Koos Konijn en de Kids Club geweldig vinden. Op het vakantiepark kunt u ook fietsen huren. Daarnaast zijn er verschillende gratis sport en animatie activiteiten. U vindt hier ook verschillende eetgelegenheden, een broodjeservice en een minimarkt, maar u kunt natuurlijk ook naar het centrum van Ouddorp gaan om een hapje te eten of te winkelen.

Een vakantie in Ouddorp is nooit saai

Het centrum van Ouddorp is gesitueerd rondom de kerk. Hier vindt u talloze plekken om te lunchen of te dineren in een van de vele restaurantjes en eettentjes. Maar u kunt hier natuurlijk ook gezellig een terrasje pakken. Bent u op de fiets? Neem dan ook eens het speciale fietspad langs de Noordzeekust. Hier kunt u heerlijk fietsen in de duinen of u brengt op de fiets een bezoek aan de historische binnenstad van Goedereede of de haven van Stellendam. Ook de schitterende natuurgebieden in de buurt, zoals de Kwade Hoek, De Slikken van Flakkee of de Kop van Goeree zijn prachtige gebieden om doorheen te fietsen. Maar misschien blijft u liever hangen in het bruisende centrum van Ouddorp. Breng ook eens een bezoek aan het Ouddorp Museum. De watersport liefhebber kan tijdens de vakanties in Ouddorp zijn hart ophalen bij het Surfcentrum Brouwersdam, dit is dé spot waar sinds 1993 watersport centraal staat. Hier kunt u tijdens uw vakantie in Ouddorp onder andere zeilen, windsurfen, bodysliden van de waterjump, longboarden en suppen.