Vakantiehuis Zuid-Holland

Iedere strandliefhebber, zonaanbidder, watersporter en natuurliefhebber weet dat de Nederlandse kustlijn veel te bieden heeft. Toch zijn er bepaalde plekken langs die kust die nog net even wat meer hebben, zodat iedereen hier een heerlijke vakantie kan beleven. Vakantiehuizen in Zuid-Holland bieden ook nog eens het voordeel dat u vlak bij de Randstad zit, waardoor er een extra wereld aan bezienswaardigheden, kunst en cultuur opengaat. Vanuit het vakantiehuisje in Zuid-Holland kunt u zelf kiezen of u de drukte opzoekt of lekker geniet van de rust en de ruimte. Waar u tijdens uw vakantie ook naar op zoek bent, in de omgeving van het vakantiepark Park Duynhille kunt u het vast en zeker vinden.

Een vakantiehuis in Zuid-Holland pal achter de duinen

Dit mooie vakantiepark ligt in Ouddorp aan Zee, direct achter de duinen. Een paradijs voor iedereen die van het strandleven houdt. Het strand ligt namelijk op 0,7 km van uw vakantiepark en het heeft een totale lengte van 20 kilometer. Maar ook als de voorkeur uitgaat naar een heerlijke wandeling door de duinen of een fietstocht door de fraaie natuur, ook dan zit u hier goed. De watersporter kan ook zijn hart ophalen bij het nabijgelegen Grevelingenmeer of bij het surfcentrum Brouwersdam. Zoekt u liever de gezelligheid op, dan bent u in Ouddorp op het juiste adres. Met de sfeervolle dorpskern met de vele horecagelegenheden kunt u die gezelligheid hier zeker vinden. Maar ook de talrijke winkeltjes van Ouddorp zijn leuk. Ouddorp is een echte authentieke badplaats waar een goede sfeer hangt.

Leuke uitstapjes voor het hele gezin

Als u tijdens uw verblijf in het vakantiehuisje in Zuid-Holland even terug in de tijd wilt, maak dan eens een ritje met de RTM-tram en bezoek gelijk het RTM Museum. De Mèkkerstee in Ouddorp is een fantastische plek als u op een leuke manier wilt kennismaken met het boerenleven. Met 300 geiten, kippen, cavia’s, paarden, een varken, een ijssalon én een speeltuin krijgt u de kinderen hier waarschijnlijk bijna niet meer weg. Als u nog meer leuke uitstapjes met de kinderen zoekt, ga dan ook een dagje naar het Deltapark Neeltje Jans. Dit is leuk én leerzaam vermaak voor het hele gezin. Een uitstapje naar Rotterdam is natuurlijk ook leuk, hier kunt u winkelen in de beroemde Koopgoot, de schitterende Markthal bekijken of bijvoorbeeld een bezoek aan Blijdorp of de Euromast brengen.

Alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf

Er valt genoeg te doen dus in de omgeving van uw vakantiehuis in Zuid-Holland. Maar dagen doorbrengen op het vakantiepark Duynhille is ook heerlijk. De vrijstaande accommodaties hebben een eigen terras en parkeerplek en ze zijn geschikt voor maximaal 12 personen. Ze hebben allemaal gratis wifi en zijn van alle gemakken voorzien. Op het park heeft u ook nog eens verschillende faciliteiten, zoals een snackbar, eetcafé/bar en een broodjesservice. Voor de kinderen zijn er speeltuinen en een speciale Kids Club. Dan is er ook nog de gratis sport en animatie en de fietsverhuur. Deze vakantiehuisjes in Zuid-Holland hebben dus alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf.