Vakantiepark Ouddorp

Het Duynhille vakantiepark in Ouddorp is de ideale plek voor een heerlijke tijd aan het water. Zowel de watersportliefhebber als de strandganger zal deze unieke locatie fantastisch vinden. Toch is dit bungalowpark in Ouddorp ook een fijne plek voor mensen die op zoek zijn naar iets anders dan strand of water. Door de perfecte ligging op de kop van het eiland Goeree-Overflakkee en in het gezellige badplaatsje Ouddorp heeft men hier alles in de buurt. Het is een ideale plek om lekker te fietsen of te wandelen, maar ook om de cultuur en natuur van Zeeland en Zuid-Holland te ontdekken. Kortom, dit vakantiepark in Ouddorp biedt bijna alles wat u zich tijdens een vakantie kunt wensen.

Met het gezin of met de hele familie?

Het Duynhille bungalowpark in Ouddorp ligt direct achter de duinen. U loopt dus zo naar het strand voor een heerlijke wandeling of ander strandplezier. Op het ruim opgezette vakantiepark vindt u de bungalows en familievilla’s. De bungalow is geschikt voor maximaal zes personen. De familievilla is daarentegen geschikt voor maximaal twaalf personen en hij is voorzien van onder andere een sfeerhaard, vloerverwarming en een smart-tv. Er is een gemeubileerd terras bij de villa waar u heerlijk met zijn allen buiten kunt zitten. De accommodaties zijn allemaal vrijstaand en bij de bungalow heeft u één eigen parkeerplaats, bij de familievilla heeft u er vier. Alles accommodaties hebben gratis wifi.

De prachtige natuur ontdekken

Doordat u bij de vakantieparken in Ouddorp alles in de buurt heeft, hoeft u nooit ver om bijvoorbeeld iets te gaan eten. Bij Strandpark Duynhille heeft u zelfs diverse eetgelegenheden op het park. Maar dat zijn niet de enige faciliteiten die het park heeft. Er is bijvoorbeeld ook nog een minimarkt, een broodjesservice, Koos Konijn, de Kids Club, speelplekken en een recreatieprogramma. Op het park kunt u ook fietsen huren. Het is de moeite waard om eens de route langs de Noordzeekust te fietsen op het speciaal aangelegde fietspad door de duinen. Hierdoor kunt u gelijk zien hoe schitterend de natuur is in deze regio. Bij het Informatiecentrum Grevelingen kunt u nog veel meer fietstochten ontdekken, maar hier kunt u ook de panorama show bekijken die u een schitterend beeld van de plaatselijke natuur geeft. Beklim hier ook eens de toren voor het fraaie uitzicht.

Genoeg te doen bij de bungalowparken in Ouddorp

Bij de RTM in Ouddorp kunt u een reis door het verleden maken terwijl u met de tram over de Brouwersdam gaat. Ook het RTM museum is leuk voor het hele gezin. Op de geitenboerderij de Mèkkerstee maakt u niet alleen op een leuke manier kennis met het boerderijleven en de geiten, maar er is ook een speeltuin, een kaasmakerij en een ijsmakerij. En natuurlijk de kinderboerderij met de andere dieren. In het centrum van Ouddorp treft u de echte vakantiesfeer. De vele winkeltjes in de sfeervolle straten zijn leuk om doorheen te slenteren. Het grote aanbod aan terrassen, restaurantjes en andere horecagelegenheden nodigen u uit om op een gezellige manier weer een vakantiedag af te sluiten.