Vakantiepark Zuid-Holland

Het voordeel van een vakantiepark in Zuid-Holland is dat u alles in de buurt heeft. U heeft niet alleen de beschikking over een uitgestrekte kustlijn, maar ook mooie steden en sfeervolle dorpen die worden afgewisseld door een fraaie natuur. Het is natuurlijk helemaal lekker als uw bungalowpark in Zuid-Holland pal achter de kust ligt. Zeker de strandliefhebber wordt hier meestal erg vrolijk van. Strandpark Duynhille in Ouddorp aan de Zee is zo’n vakantiepark. Het park ligt op de kop van Goeree, pal achter de duinen van Ouddorp aan Zee, verscholen tussen het groen. Een ideale plek om van een heerlijke vakantie te genieten. Ook het centrum van Ouddorp is goed aan te lopen en in de gezellige dorpskern proeft u gelijk het vakantiegevoel. Maar ook watersporters, cultuur- en natuurliefhebbers komen niets te kort tijdens een verblijf in de vakantieparken in Zuid-Holland.

Optimaal genieten van het gezellige Ouddorp

Ouddorp is een levendig dorpje, boordevol met gezellige restaurantjes, terrassen en andere horecagelegenheden. Maar het is ook een leuke plek om even te winkelen of uitgebreid boodschappen te doen. Zeker tijdens de vakantieperiodes worden er ook regelmatig evenementen op verschillende vlakken georganiseerd. Ouddorp aan Zee is in het bezit van 18 kilometer strand met de Blauwe Vlag die staan voor een schoon en veilig strand. Vanuit het Duynhille vakantiepark In Zuid-Holland loopt u zo naar zo’n heerlijk strand toe. Lekker uitwaaien of zonnebaden, het kan hier allemaal op loopafstand van uw accommodatie.

Moderne vrijstaande duinvilla's

Ook uw accommodatie op Strandpark Duynhille is een uitstekende basis om te genieten van iedere vakantiedag. De moderne duinvilla’s zijn allemaal vrijstaand waardoor u heerlijk op uw eigen terras kunt zitten. Het park is omringd met schurvelingen, deze beplante zandwallen dragen enorm bij aan uw privacy. De accommodaties hebben allemaal gratis wifi en ze zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn ook speciale familievilla’s die geschikt zijn voor maximaal 12 personen. Dit bungalowpark in Zuid-Holland heeft ook nog een aantal faciliteiten die het verblijf nog leuker maken. Zo is er bijvoorbeeld gratis sport en animatie en voor de kleintjes is er Koos Konijn en de speciale Kids Club. Maar er zijn ook meerdere eetgelegenheden op het park, een broodjesservice en een minimarkt. Heeft u geen fiets meegenomen maar wilt u toch zo’n mooie fietstocht maken? Dan kunt u de fiets gewoon huren op het park.

Uitstapjes vanuit de bungalowparken in Zuid-Holland

Vanuit het vakantiepark is het niet al te ver rijden naar de Randstad. Als u een kunst of cultuurliefhebber bent of graag een dag wil shoppen is Rotterdam zeker een aanrader. Er zijn musea genoeg in Rotterdam en de beroemde Koopgoot is een en al winkel. Bekijk in Rotterdam ook de mooie Markthal of neem zo’n snelle watertaxi. De watersportliefhebber zal het Surfcentrum Brouwersdam een paradijs vinden. Hier kunt u surfen en zeilen maar er zijn ook nog tal van andere uitdagende opties. Bezoek ook eens de zeehondencrèche A Seal. Het hele gezin zal ervan genieten.