Vakantiewoning aan zee

Stelt u zich eens voor: uw volgende vakantie vieren in een vakantiewoning aan zee en genieten van de rust, de ruimte en alles wat de omgeving u te bieden heeft. De vakantiewoningen aan zee van Strandpark Duynhille bieden u alles wat u zich tijdens uw vakantie kunt wensen. Op Strandpark Duynhille verblijft u in een luxe vakantiewoning aan de kust, omgeven door strand, zee en meer. Strandpark Duynhille is gelegen in Ouddorp, op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Door de gunstige ligging is er in de omgeving van ons prachtige park genoeg te doen voor jong en oud. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoekje aan de Euromast in Rotterdam, of de historische stad Middelburg? Genoeg mogelijkheden!

Omgeving van uw vakantiewoning aan zee

Wanneer u kiest voor een vakantiewoning aan zee op Strandpark Duynhille, dan kunt u zich zowel op het park als daarbuiten prima vermaken. In de omgeving van onze vakantiewoningen aan zee kunnen cultuur-, natuur- en geschiedenisliefhebbers zich uitstekend vermaken. Maar ook sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen! Zo kunt u tijdens een verblijf in een vakantiewoning aan de kust bijvoorbeeld in de duinen en op het strand prachtige wandel- en fietstochten maken. Het eiland Goeree-Overflakkee grenst namelijk zowel aan de Noordzee als aan het Grevelingenmeer en het Haringvliet, waardoor u van meer dan 20 kilometer strand kunt genieten. Een bezoek aan de dorpjes van Goeree-Overflakkee is tijdens een verblijf in één van onze vakantiewoningen aan de kust zeer aan te raden. Bezoek bijvoorbeeld eens Ouddorp zelf. Hier kunt u heerlijk shoppen, van een lekker drankje genieten op de zonovergoten terrassen, of een lokale specialiteit proberen in één van de vele restaurants. Bent u sportief aangelegd en bent u tijdens uw verblijf in een vakantiewoning aan het strand graag actief bezig? Ook dat is mogelijk! Aan de Brouwersdam vindt u Watersportcentrum Brouwersdam, waar u kunt surfen, suppen en zeilen. Ook kunt u hier verscheidene cursussen volgen voor de watersport van uw keuze. Voor een volledig overzicht van uitjes en activiteiten bezoekt u onze omgevingspagina.

Uw perfecte vakantiewoning aan zee

Een vakantiewoning aan zee boekt u snel en gemakkelijk bij Strandpark Duynhille. Onze luxe vakantiewoningen aan zee zijn van alle gemakken voorzien en u zult zich gegarandeerd gelijk thuis voelen. Wilt u ook uw volgende vakantie in Zuid-Holland vieren in één van onze vakantiewoningen aan het strand? Bekijk dan snel al onze accommodaties en boek vandaag nog uw ideale strandvakantie!