Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Vakantiepark aan zee

De volgende vakantie op een vakantiepark aan zee doorbrengen, maar je hebt nog geen idee waar? Strandpark Duynhille is de vakantiebestemming in Zuid-Holland waar strand, cultuur en ontspanning samen komen! Het ruim opgezette park beschikt over relatief nieuwe vakantievilla's. De accommodaties op het vakantiepark zijn heerlijk luxe: vrijstaand, veelal met vloerverwarming, meerdere badkamers en natuurlijk een eigen terras met loungeset of gezellig zitje. Strandpark Duynhille ligt aan de rand van Ouddorp, direct achter de duinen van het Noordzeestrand. Vanaf eiland Goeree-Overflakkee ben je in mum van tijd in gezellige steden van Zuid-Holland, maar is ook het gezellige Zeeland praktisch om de hoek. Beleef een heerlijke vakantie aan zee op ons vakantiepark aan de kust!

 

Omgeving van ons vakantiepark aan zee

Strandpark Duynhille is gelegen in het pittoreske dorpje Ouddorp, op het eiland Goeree-Overflakkee. Hoewel Goeree-Overflakkee wel degelijk bij de provincie Zuid-Holland hoort, wordt het vaak gezien als het noordelijkste van de ‘Zeeuwse’ eilanden. Op Strandpark Duynhille bevind je jezelf op een ideale locatie, precies tussen (Rand)stad en strand in. Schitterende natuur is er dan ook in overvloed. In de duinen kun je heerlijk wandelen over de duinpaden en struinen over het strand kan het gehele jaar door. In de duinen bij het park staat een uitkijktoren, voor een schitterend uitzicht over de omgeving. Eenmaal op het strand tref je drie strandtenten: Strandcafé De Zeester, Strandpaviljoen Paal 10 en Strandpaviljoen C-side. Ook de reddingsbrigade is tijdens de zomermaanden present. Wel een veilig idee!

Ook sportievelingen kunnen zich uitleven aan de Ouddorpse kust terecht: aan de Grevelingendam en de Brouwersdam kun je heerlijk zwemmen, (kite)surfen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Een verblijf in een vakantiehuis aan zee op Strandpark Duynhille is dus geschikt voor een veelzijdige vakantie!

Activiteiten en uitjes in de omgeving

Tijdens je vakantie op ons vakantiepark aan zee kun je allerlei leuke dingen ondernemen in de omgeving. Allereerst natuurlijk het strand. Het Noordzeestrand ligt binnen handbereik, maar je kunt ook naar het Grevelingenmeer. Het water van het Grevelingenmeer is sneller op temperatuur en bovendien zijn hier bijna geen getijden. Hierdoor is het Grevelingenmeer populair bij zowel gezinnen als watersporters. Ook aan de Brouwersdam is een breed zandstrand gelegen wat erg populair is onder watersporters. Stap je in de auto, dan zijn de stranden en de natuur rondom zowel Renesse als Rockanje de moeite waard om te bezoeken. In de omgeving zijn er vele musea, parken en andere bezienswaardigheden die de moeite zijn om te bezoeken. Ben je op weg naar de Brouwersdam, dan is een bezoek aan het Informatiecentrum Grevelingen aan te raden. Behalve een panoramisch uitzicht over de omgeving kun je hier ook terecht voor diverse wandel- en fietsroutes. Een heel andere manier van vervoer zijn de oude stoomtreinen van de RTM. Vanuit het museum bij Ouddorp maak je met een historisch voertuig een leuke rit. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven. Op de omgevingspagina geven we  graag wat suggesties, maar ook onze receptiemedewerkers voorzien je graag van de beste tips!

Accommodaties op ons Strandpark

Op geen van de andere bungalowparken aan zee vind je zulke luxe accommodaties als op Strandpark Duynhille! De luxe, vrijstaande villa’s op ons vakantiepark staan op eigen grond. De kavels variëren van 322m² tot maar liefst 970m². Je beleeft tijdens een vakantie op ons luxe vakantiepark het karakteristieke duinlandschap van de Noordzeekust van Ouddorp op zijn best. Door de weloverwogen kleur- en materiaalkeuze gaan de villa’s op in hun natuurlijke omgeving. Ons park is omheind door zogenaamde schurvelingen of hoagten, oftewel beplante zandwallen die ook dienen ter berscherming van je privacy. Je komt volledig tot rust in de accommodaties van ons vakantiepark aan het strand. Bekijk snel onze aanbiedingen en reserveer vandaag nog je accommodatie op ons Strandpark Ouddorp!

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.